04.02.2015 20:28

Akce měsíce

Milé moje zákaznice.

Tak nám konečně napadl sníh a příroda vypadá táák kouzelně. Únor bílý pole sílí. Krásný čas na aktivní odpočinek v přírodě i na chvíle s kávou nebo svařeným vínem u krbu. Krásný čas na saunování, bazén, masáže. Máte to také tak?  

Připravila jsem pro vás akci pro zpestření stálé nabídky. Tento měsíc si můžete v rámci vašeho oblíbeného kosmetického ošetření vyzkoušet alginátové slupovací masky pro obličej a dekolt. Hlavní složkou masek jsou algináty získané z mořských řas. Masky umožňují lepší pronikání aktivních ingrediencí a zvyšují celkový komfort.

REPARAČNÍ A VÝŽIVNÁ  S KAVIÁROVÝM VÝTAŽKEM -

maska speciálně určená pro pokožku s nedostatkem výživy, dehydrovanou či zralou. Obsahuje lipoproteinový kaviárový komplex a má vysokou rekonstrukční schopnost pomocí vitamínů, aminokyselin a stopových prvků a také díky obsahu éterických mastných kyselin omega-3 a omega-6.

ANTIOXIDAČNÍ VYŽIVUJÍCÍ MASKA - ROZJASŇUJÍCÍ, S VITAMÍNY C+C

maska na bázi mořských řas, která obsahuje nať kopru bohatou na vitamín C. Má antioxidační účinky, neutralizuje volné radikály a aktivuje syntézu kolagenu. Díky vitamínu C minimalizuje viditelnost skvrn a sjednocuje barvu pleti. 

Přijďte se nechat hýčkat. Těším se na vás Jana Ferlingová

A maličkost na víc....mám pro vás stále teplý zelený čaj. Jak? V konvičce se svíčkou-úžasná radůstka.


—————

Zpět


Kontakt

Kosmetický salon U Anděla

Svobody 12 ,Cheb 35002

775 725 799


Novinky

23.03.2024 19:37

Nová sluneční péče

Přivítejte jaro se zdokonalenou ochranou pro zachování mladistvé pokožky. UVA, UVB ochrana,...

Celý článek

—————

Všechny články

—————