29.06.2016 23:43

Poslední školní den!

Tenhle den má tttakovou atmosféru. Tak jiskřivou, elektrizující, nabitou. Děvčata a slečny v nádherných šatečkách, kluci v košilích a ve vlajících kalhotách, kde jen vzdáleně tušíte tenké nohy, spíš kloub tyčka. Žádný jiný den, v žádný svátek neuvidíte tak plné město slavnostně oblečených lidí. Švitoří, domlouvají se, usmívají se. S příslibem nádherného léta plného zážitků.

A kdepak, nejde jen o školáky. Maminky se těší, že nemusí chystat svačiny, pokládat ty trapné otázky: odpoledne "Jak bylo ve škole?" večer- "Máš všechno do školy?", ráno příkazy - "měl bys snídat, vem si bundu, zamkni..." Babičky se těší na vnoučátka a plánují jahodové knedlíky, houbové omáčky. Dědečkové chystají kůru na lodičky, pruty na ryby... Vzduch voní splněním povinností a očekáváním  něčeho nového, krásného, touhou prožít každý okamžik naplno.

 

Krásné letní dny jsou před námi přede všemi a i jen možnost obyčejného lelkování nebo koukání do zelených stromů jim dává úplně jiný rozměr.

  V salonku mám pro Vás připravené ošetření pleti, které se po celé léto ponese v duchu chladivé okurky. Od peelingu, přes pleťovou masku až k výborné limonádě. Od 4.7. navíc chladivá lžičková masáž očního okolí proti otokům a kruhům pod očima.

 Horké dny mohou začít. Přeji Vám krásné a vydařené léto.

—————

Zpět


Kontakt

Kosmetický salon U Anděla

Svobody 12 ,Cheb 35002

775 725 799


Novinky

23.03.2024 19:37

Nová sluneční péče

Přivítejte jaro se zdokonalenou ochranou pro zachování mladistvé pokožky. UVA, UVB ochrana,...

Celý článek

—————

Všechny články

—————