23.09.2015 20:26

Startujeme chemický peeling

Dneska jsem na své cestě do práce vykukovala z pod deštníku - obrovské listy na našich platanech jsou stále krásně zelené. Padají vždy až do sněhu. Ale oslňující, rozpálená pěší zóna se již zaplnila kalužemi, v nich se odrážely kapky deště a odskakovaly od nich roztomilé bublinky. A jako bych slyšela svoji babičku, to bude pršet dlouho. Je tu podzim.

Bylo letos nádherné léto. Myslím, že takové nikdo nepamatujeme ani v posledních letech, ani z dětství. A nádherně jsme si ho užili. A také už to občas bylo jako Ladovské léto ala Ladovská zima. Děti už se koupaly jen z povinnosti. Prostě chvílemi to bylo až úmorné a to je nyní vidět i na našich tvářích. Stejné, co jsem si vyslechla u kadeřníka, nyní říkám každý den v salonu. Sluníčko dalo zabrat našim vlasům i pleti.

Je tu konec září a my jsme spolu s dětmi začaly nový školní rok, mnohdy s většími předsevzetími než v lednu: budu chodit běhat, na angličtinu, cvičit, tančit, do kina, na kosmetiku...

Pojďme se tedy spolu pustit do nápravy sluníčkem unavené pleti. Od dnešního dne si můžete rezervovat i večerní termíny na chemický peeling (popis na webu) a celý říjen ve vašich obvyklých procedurách navíc omlazující, regenerační, pigmentové skvrny zesvětlující masky.

Přeji krásný podzim a těším se na vaši návštěvu, Jana 

—————

Zpět


Kontakt

Kosmetický salon U Anděla

Svobody 12 ,Cheb 35002

775 725 799


Novinky

23.03.2024 19:37

Nová sluneční péče

Přivítejte jaro se zdokonalenou ochranou pro zachování mladistvé pokožky. UVA, UVB ochrana,...

Celý článek

—————

Všechny články

—————